Mobilitat Berguedà

Berga

Berga permet finalment el mercat del dissabte, però només amb parades alimentàries

Berga permet finalment el mercat del dissabte, però només amb parades alimentàries

L’Ajuntament de Berga ha decidit restablir el mercat setmanal del Passeig de la Indústria per garantir la continuïtat dels mercats d’abastament de productes frescos a l’aire lliure, seguint les directrius del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El consistori berguedà ha reconsiderat la decisió d’anul·lar la celebració del mercat com a mesura preventiva pel coronavirus, però aplicarà algunes restriccions per tal de complir les mesures de distanciament social amb relació als esdeveniments multitudinaris.

Així doncs, hi haurà mercat els dissabtes 14 i 21 de març, però només es permetrà la instal·lació de les parades alimentàries. El mercat setmanal de venda no sedentària compta amb un total de 71 parades, de les quals 18 són parades de venda de productes alimentaris.

Redistribució i distanciament entre parades

La disposició de les parades del mercat variarà respecte l’habitual deixant lliure la plaça Viladomat i els espais laterals del vall. En aquest sentit, les parades alimentàries es col·locaran de forma lineal i s’ubicaran a la part central del Passeig de la Indústria, a partir de les fonts de la plaça Viladomat. A més, una altra de les mesures establertes serà l’increment de la distància entre les parades.

Recomanacions i mesures de prevenció

L’Ajuntament demana a les persones que acudeixin al mercat setmanal del vall que adoptin les mesures preventives per evitar la propagació del coronavirus. En aquest sentit, es recomana mantenir una distància prudencial entre persones d’entre 1 i 2 metres. També cal rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó o líquids desinfectants.

Ajuntament de Berga Mercat Mercat setmanal

Estic amb tu

Comentaris