Runa a Sac - Containers del Berguedà

Gironella, Cultura

Els músics de Gironella surten als balcons per mantenir vius els carrers durant el confinament

Els músics de Gironella surten als balcons per mantenir vius els carrers durant el confinament

Balcons, improvisació i cultura. Gironella ha seguit l’exemple d’algunes zones d’Itàlia i ha fet sortir els músics als balcons i terrasses de la vila per donar vida als carrers, durant el confinament pel coronavirus. Durant tota la tarda d’aquest dissabte, l’Ajuntament coordina una programació de petits concerts d’entre 5 i 10 minuts de tots aquells gironellencs amb instrument que s’animin a sortir al balcó.

Amb aquesta iniciativa, es vol “compartir la cultura i la música en viu que aquests dies es veu afectada pels tancaments de teatres, auditoris i espais d’oci”. Per coordinar-ho, els músics s’organitzen a través d’un grup de WhatsApp. Per unir-s’hi, cal enviar un missatge al 605890060 amb la paraula ALTA i seguit de NOM i COGNOMS.

De moment, la iniciativa està tenint una bona acollida: s’han fet concerts aquest dissabte a la tarda i també n’hi ha de prevists per a la tarda de diumenge.

WhatsApp Image 2020-03-14 at 17.10.53

WhatsApp Image 2020-03-14 at 17.50.31

WhatsApp Image 2020-03-14 at 17.50.32

confinament coronavirus COVID-19 Cultura

Comentaris