Els CAPs de Gironella i Puig-reig, tancats en cap de setmana fins a nou avís: l’atenció se centralitzarà a Berga

Els Centres d’Atenció Primària (CAPs) de Gironella i Puig-reig estaran tancats tots els caps de setmana fins a nou avís. Ho han anunciat els dos ajuntaments aquest mateix dissabte, després que el Govern de la Generalitat els ho hagi comunicat. Així, l’atenció del Baix Berguedà quedarà centralitzada a l’ambulatori de Berga els dissabtes i diumenges.

El centre de Berga ja atén les peticions dels municipis del voltant i l’Alt Berguedà des de fa uns dies. Inicialment el CAP de Guardiola de Berguedà va quedar obert, cobrint tota la zona del nord de la comarca, però des de principis d’aquesta setmana el centre va quedar tancat i les peticions es van desviar a Berga.

Ara, els de Puig-reig i Gironella seguiran l’estela del de Guardiola durant els caps de setmana, però seguiran oberts entre setmana, atenent també els pacients de Casserres, Cal Rosal i Olvan.

Per a urgències del Baix Berguedà en cap de setmana, a partir d’ara cal trucar al 061 o bé a l’ambulatori de Berga (938212744). Després de la trucada, un equip mèdic es desplaçarà on hi hagi la urgència per fer l’atenció domiciliària.