L’atenció primària de l’Alt Berguedà passa a centralitzar-se des de l’ambulatori de Berga

L’atenció primària de tot l’Alt Berguedà passa a centralitzar-se des de l’ambulatori de Berga. A partir d’aquest dilluns, 23 de març, el CAP de Guardiola de Berguedà queda tancat fins a nou avís. El centre atenia les peticions de tota la zona de forma excepcional, degut al tancament del servei a la Pobla de Lillet, Vallcebre, Gósol, Sant Julià de Cerdanyola, Saldes i Castellar de n’Hug.

L’Ajuntament de Guardiola de Berguedà ha emès un comunicat on explica el desviament i recalca que “no s’ha d’anar a l’ambulatori de Berga de forma presencial”. En cas de necessitat, cal trucar al 93.821.27.44 i l’ambulatori enviarà un servei mèdic a domicili.

90619551_2594813640646140_8634109035013996544_o

A banda de l’ambulatori de Berga, al Berguedà encara resten oberts els CAP de Gironella i Puig-reig. El de Gironella atén també els serveis que abans es resolien a Cal Rosal i Olvan, mentre que el de Puig-reig també es fa càrrec de les peticions de Casserres. L’alcalde de Gironella, David Font, i l’alcaldessa accidental de Puig-reig, Alba Camps, han confirmat a l’Aquí Berguedà que, a data d’avui, tots dos centres es mantenen oberts.

X