Primer dia de balanç positiu a l’hospital de Berga des que es van detectar els primers casos: tres altes i cap cas nou

L’hospital de Berga té, a data d’avui, dissabte, 37 pacients ingressats després de donar positiu a la prova del covid-19. Són tres menys que fa 24 hores, ja que el centre ha donat tres altes en les darreres hores. Pel que fa a la xifra de professionals que també han donat positiu i són a casa aïllats, es manté en 27 persones, igual que divendres.

És la primera vegada, des que es van detectar els primers casos, que la tendència es capgira i va a la baixa. La situació contrasta totalment amb les dades de fa 24 hores, quan l’hospital va registrar fins a 22 nous casos respecte el dia abans i va informar de la tercera víctima mortal de la pandèmia.

A data d’avui, la xifra ha caigut lleugerament fins les 64 persones contagiades, entre pacients i professionals. Caldrà esperar a veure l’evolució dels propers dies per confirmar si la pandèmia va a la baixa o torna a revifar.

X