Tercera mort per coronavirus a l’hospital de Berga

S’ha produït una nova defunció per coronavirus a l’hospital de Berga en les darreres hores. És la tercera que es produeix al Berguedà, després de les dues que ja es van donar a conèixer el cap de setmana passat. En les últimes hores també s’han donat dues altes a persones que han superat el virus.

El centre informa que, a hores d’ara, té 40 pacients ingressats que han donat positiu a la prova del covid-19. Les darreres dades, d’aquest dijous, apuntaven que n’hi havia 26. Pel que fa als professionals aïllats a casa després de donar positiu, l’hospital informa que en les últimes hores se n’han detectat 8 més, que se sumen als 19 que hi havia aquest dijous. En total, doncs, la xifra de positius confirmats pel centre s’enfila fins a 67.

En 24 hores, la xifra de positius ha experimentat el creixement més gran des que van sortir els primers casos. Aquest dijous hi havia 45 positius (26 ingressats i 19 aïllats a casa); aquest divendres, hi ha 22 persones més confirmades, entre pacients i professionals.

X