La borsa d’emergència cobreix les necessitats de personal sanitari del Berguedà en només 3 dies

Èxit rotund de la borsa d’emergència coordinada per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà en els últims dies. En només tres dies, la borsa ha permès cobrir totes les necessitats de personal a l’hospital de Berga i les residències del Berguedà.

La crida va comptar amb 123 inscripcions, de les quals 62 han finalitzat el procés d’inscripció i han fet entrega del currículum. D’aquestes, 27 persones s’han incorporat al sector sanitari. L’hospital de Berga ha pogut incorporar 3 infermers i 5 auxiliars d’infermeria, mentre que 19 auxiliars d’infermeria s’han incorporat a 3 residències de la comarca.

Les persones que han entregat el currículum tenen perfils diversos. Hi ha persones sense experiència i perfils que no són del sector (18), persones amb experiència i sense titulació (2), persones amb titulació i sense experiència (2), estudiants d’auxiliars d’infermeria (2), persones amb titulacions i experiència d’auxiliars (24) i persones amb titulacions superiors (14) com infermers, treballadors socials, psicòlegs, pedagogs, TTS, etc.

El president de l’Agència de Desenvolupament, Lluís Vall, ha recalcat la importància d’assegurar “la continuïtat de la bona qualitat i servei”. En els propers dies s’espera poder recollir les dades i currículums de les 61 persones que s’han inscrit i d’aquesta manera es disposarà d’una bossa important de personal sanitari disposat a incorporar-se immediatament en qualsevol residència del Berguedà, a l’hospital de Berga o a qualsevol centre que requereixi de persones del sector sanitari. Segons Vall, “davant d’aquesta situació excepcional ara més que mai necessitem l’esforç titànic de tot el capital humà que pugui ajudar a cobrir els serveis del nostre sistema”.

X