L’Agència de Desenvolupament obre una borsa d’emergència per treballar en el sector sanitari al Berguedà

Crida urgent per incorporar personal sanitari al Berguedà. L’Agència de Desenvolupament ha obert una borsa d’emergència per canalitza les demandes del sector sanitari a la comarca i reforçar de manera imminent els equips de les residències, l’hospital i els serveis d’assistència domiciliària.

Davant la crida urgent de personal sanitari, la manca d’auxiliars d’infermeria i infermers i el col·lapse del sistema, s’han rebaixat els requisits de titulació per treballar en el sector. Així, la borsa que ha obert l’Agència busca persones sense coneixements en l’àmbit sanitari per desenvolupar tasques de neteja i atenció a la llar, persones que estiguin estudiant formacions sobre l’àmbit sanitari i els serveis socials, persones amb experiència en el sector però sense titulació, persones jubilades del sector en els darrers dos anys i, sobretot, professionals titulats com infermers/es, auxiliars d’infermeria, integradors/es socials, treballadors/es socials, professionals de l’atenció sociosanitària a persones dependents, etc. Per inscriure’s a la borsa, cal omplir aquest formulari.

Segons Lluís Vall, president de l’Agència, “venen dies sanitàriament complicats” i “cal assegurar la bona qualitat del servei”. Per això, l’Agència vol recopilar “l’esforç titànic de tot el capital humà que pugui ajudar en aquesta situació”.

Borsa treball urgent_XXSS_Mesa de trabajo 1