Salut

El càmping Berga Resort posa els seus bungalows a disposició del personal sanitari del Berguedà

El càmping Berga Resort posa els seus bungalows a disposició del personal sanitari del Berguedà

Nova acció solidària al Berguedà. El càmping Berga Resort, un dels gegants de l’àmbit turístic de la comarca, ha posat tots les seus bungalows a disposició del personal sanitari que necessiti allotjar-s’hi durant la crisi del coronavirus.

En les darreres setmanes, el sistema sanitari berguedà ha incorporat desenes de persones per fer front a la crisi generada pel Covid-19. L’hospital de Berga, el centre hospitalari de referència a la comarca, frega la cinquantena de sanitaris afectats pel coronavirus i això ha fet que moltes persones hagin hagut de fer un pas endavant per incorporar-se a l’equip de professionals per omplir les places vacants.

Amb aquesta acció, el càmping Berga Resort ofereix els seus bungalows per tal que el personal de fora de la comarca tingui on allotjar-se o per tal de resoldre qualsevol problemàtica que pugui sorgir en relació a l’allotjament de sanitaris.

Berga Resort bungalows Camping coronavirus COVID-19

Estic amb tu

Comentaris

  • Pepito grillo

    Aquesta noticia es boníssima, això si, explica que la solidaritat es dels campistes que ens veiem obligats a pagar les quotes.

  • Pepito grillo

    Explica bé la noticia, que som els campistes els solidaris que ens veiem obligats a pagar les quotes