Nova jornada sense defuncions per Covid-19 a l’hospital, tot i que el nombre d’ingressats segueix estable

Cinquè dia consecutiu sense defuncions a causa del Covid-19 a l’hospital de Berga. En total, 37 han mort al centre per culpa de la pandèmia, però la xifra no creix des del 28 d’abril.

Malgrat tot, la xifra d’ingressats es manté també estable: avui n’hi ha 47, un més que ahir, tot i que s’ha donat l’alta a un pacient ingressat en les últimes hores. El nombre d’ingressats s’ha mogut des del 7 d’abril entre els 40 i els 47, excepte en comptades excepcions. Això permet que no s’hagi d’obrir l’hospital de campanya habilitat a la planta nova, però també impedeix tancar una de les dues plantes que el centre ha destinat exclusivament a l’atenció de pacients amb el Covid-19.

Pel que fa als professionals, en les últimes hores s’han donat tres altes i no hi ha hagut cap contagi nou. De fet, fins ara s’han contagiat 60 persones però 47 d’elles ja han rebut l’alta i es poden reincorporar. A més, des del 21 d’abril, la xifra de contagis entre els treballadors no creix.