L’Ajuntament de Gironella agilitza el pagament a proveïdors i passa a liquidar factures en menys de 10 dies

Agilitat en el pagament a proveïdors per fer front a la crisi del Covid-19. Aquest era un dels compromisos que l’Ajuntament de Gironella va adoptar en la primera bateria de mesures econòmiques per fer front a la pandèmia i, amb el pas de les setmanes, s’ha convertit en una realitat.

L’Ajuntament solia pagar les factures entre 30 i 40 dies després d’aprovar-les i ara ha passat a fer-ho en 7-8 dies, segons ha confirmat a l’Aquí Berguedà l’alcalde, David Font.

Fins ara l’Ajuntament ha eixugat dues remeses de factures acumulades: les que havien de pagar a principis de maig, les van pagar a l’abril; i les que havien de liquidar a finals de maig, les van pagar la setmana passada. Aquest dimarts el govern té una nova junta on preveu aprovar la darrera remesa, que ronda els 70.000 euros i que, un cop liquidada, eixugarà tot el deute amb proveïdors.

En paral·lel al pagament de proveïdors, l’equip de govern ha anat treballant les mesures econòmiques definitives en clau local. L’alcalde ha explicat que aquesta setmana vinent s’acabaran de polir i s’intentaran consensuar amb l’oposició: “Ja que la proposta que va sortir del ple va ser aprovada per unanimitat, ens agradaria que ara també fos una decisió conjunta”.

X