Salut, Berga

El nombre d’ingressats per Covid-19 a l’hospital de Berga ha passat de 47 a 29 en el que portem de setmana

El nombre d’ingressats per Covid-19 a l’hospital de Berga ha passat de 47 a 29 en el que portem de setmana

El nombre d’ingressats per Covid-19 a l’hospital de Berga segueix caient en picat. En les últimes 24 hores s’han donat 5 altes i en les últimes 48, fins a 13. En aquests moments, i segons les dades proporcionades pel mateix hospital, hi ha 29 pacients ingressats. No hi ha hagut noves defuncions.

El 26 de març hi havia 26 ingressats i en només 24 hores la xifra es va enfilar fins a 40. Des d’aleshores i fins avui, els llits ocupats per pacients amb Covid-19 s’han mogut per sobre la trentena.

Pel que fa als professionals, en les últimes hores no hi ha hagut variacions. Ni s’han detectat nous positius (no n’hi ha hagut des del 20 d’abril) ni hi ha hagut altes. De fet, gairebé tots els contagiats (60, en total) ja han donat negatiu, tot i que alguns d’ells encara no es poden reincorporar perquè la seva recuperació s’allargarà un temps.

coronavirus COVID-19 Hospital Hospital de Berga

Estic amb tu

Comentaris