Salut, Berga

L’Hospital Sant Bernabé reconeix als professionals que s’han incorporat al centre durant la crisi del Covid-19

L’Hospital Sant Bernabé reconeix als professionals que s’han incorporat al centre durant la crisi del Covid-19

L’Hospital Sant Bernabé de Berga ha fet un emotiu acte per reconèixer a tots els professionals que els darrers mesos s’han incorporat a l’equip del centre per ajudar a fer front a la crisi del Covid-19. L’hospital els ha lliurat un obsequi en record i agraïment a la seva tasca. Després, han rebut els aplaudiments dels companys, que els esperaven a l’exterior de l’hospital

Des del centre, se’ls ha volgut agrair “la predisposició, implicació i professionalitat que han tingut durant tot aquest temps i el fet d’haver fet pinya amb la resta de professionals per combatre uns moments tan difícils”, segons explica l’hospital en un comunicat. En total, han estat més d’una trentena de professionals, que han reforçat l’hospital en els darrers dos mesos. Entre ells hi ha facultatius, diplomats d’infermeria i auxiliars.

coronavirus COVID-19 Hospital Hospital de Berga Hospital Sant Bernabé

Estic amb tu

Comentaris