Salut, Berga

Segon dia de repunt lleu dels pacients amb diagnòstic de Covid-19 ingressats a l’hospital de Berga

Segon dia de repunt lleu dels pacients amb diagnòstic de Covid-19 ingressats a l’hospital de Berga

Segon dia consecutiu amb un lleu repunt del total d’ingressats amb diagnòstic de Covid-19 a l’hospital de Berga. A data d’avui, hi ha 18 persones ingressades amb diagnòstic però, entre aquestes, només hi ha cinc pacients que han donat positiu en la darrera prova que se’ls ha fet. El total de persones diagnosticades són dues més que ahir (16) i tres més que fa 48 hores (15).

Entre aquestes 18 persones, a banda dels cinc positius, hi ha pacients que ja han donat negatiu però que encara no han rebut l’alta i persones que resten a l’espera de saber el resultat de la prova. Com cada dia, l’hospital recalca que “en la majoria de casos els pacients tenen una llarga estada al centre hospitalari”.

El que segueix estabilitzat són les defuncions. En les últimes hores tampoc n’hi ha hagut cap, per setè dia consecutiu. Tampoc s’han donat altes a pacients ingressats. Pel que fa als professionals, no hi ha hagut canvis: ni nous contagis ni altes.

coronavirus COVID-19 Hospital Hospital de Berga Hospital Sant Bernabé

Estic amb tu

Comentaris