La família de l’Arlet agraeix l’escalf i el suport, i demana “un comiat el més íntim possible”

La mort de l’Arlet, la berguedana de 6 anys que des dels 18 mesos lluitava contra el neuroblastoma, ha sacsejat la comarca. L’Ajuntament de Cercs, que des d’un primer moment es va bolcar en la coordinació de la campanya ‘Tot és possible’ per recaptar diners per al seu tractament, ha expressat el condol a tots qui han envoltat l’Arlet durant la seva malaltia.

La família, per la seva banda, ha agraït “les mostres de suport i escalf” rebudes els darrers mesos. A més, expressen la seva voluntat de viure un funeral que sigui “un comiat per a l’Arlet, el més íntim possible, amb amics i familiars”. La cerimònia serà aquest divendres.

En tot cas, l’Ajuntament de Cercs ha afirmat que “s’intentarà fer un acte de comiat i tancament de tots els actes de la campanya Tot és possible, quan la família se senti amb forces”. Allà, diu l’Ajuntament en un comunicat, “tothom podrà donar el seu últim adeu a la petita”.

L’Ajuntament també ha demanat respecte per a la família en aquests difícils moments i prudència per complir les mesures preventives establertes en relació a la Covid-19.