Surten a la venda les entrades d’Horrorland

Les entrades pel parc de terror de Horrorland, que tornarà a obrir el proper mes d’octubre, ja es poden adquirir des d’avui mateix per via online a través de la mateixa pàgina web del parc.

El recinte incorpora algunes novetats de cara a l’edició d’enguany, com ara dues noves atraccions, espectacles de carrer, un nou espai de restauració, jocs, DJ i servei de bar que obrirà al final de cada jornada, i també es modifica el sistema de venda d’entrades per garantir el distanciament social i la seguretat dels visitants i treballadors en tot moment.

En aquest sentit, es comercialitzaran els tiquets d’accés per grups o nuclis familiars. Aquest fet implicarà que la totalitat del grup o nucli familiar entrarà dins de cada atracció de manera única i exclusiva garantint la distància social i oferint una experiència 100% immersiva i personalitzada mai no viscuda fins el moment.

D’altra banda, el parc només obrirà 6 dies aquest any: els dies 23,24,25, 30 i 31 d’octubre, i l’1 de novembre, aspirant a tenir la màxima ocupació totes les jornades (que serà un 50% del total habitual).