L’Ajuntament estudia derivar a l’hotel d’entitats bona part de les PCRs que ara provoquen cues a l’ambulatori

L’Ajuntament de Berga estudia la possibilitat de traslladar a l’hotel d’entitats bona part de les proves PCR que es fan a l’ambulatori. L’objectiu és descongestionar l’ambulatori i acabar amb les llargues cues d’espera que es formen a l’exterior.

El regidor de Drets Socials, Ivan Sànchez, ho ha explicar aquest dilluns en roda de premsa. Segons Sànchez, les cues es formen per una acumulació d’afectacions quotidianes i persones que venen a fer-se les proves del coronavirus. De moment, l’hotel d’entitats ja funciona com a seu de les vacunacions de la grip però, ara, a més, també es contempla la idea de derivar-hi una part important de les proves PCR.

Carpes municipals a l’exterior de l’ambulatori?

La direcció de l’ambulatori ja ha demanat a l’Ajuntament de Berga que els faciliti algunes de les carpes municipals que s’acostumen a utilitzar per fires. L’objectiu és que, fins que no es derivin serveis a l’hotel d’entitats, les persones que fan cua a fora tinguin aixopluc en cas de pluja. L’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament ja s’ha activat per atendre la petició.

X