L’Ajuntament de Berga acorda treballar en una dinamització comercial del sector de la salut, la bellesa i l’estètica

La queixa de les estètiques -que la setmana passada van reclamar ajudes per superar el segon tancament de l’any que han patit– ha arribat al ple de l’Ajuntament de Berga. Els 17 regidors han aprovat per unanimitat treballar en la dinamització del sector de la salut, la bellesa i l’estètica per revertir la situació de crisi que pateixen.

L’Ajuntament també se situa al costat de les estètiques en la lluita per reclamar les explicacions que avalen el tancament que han patit. Així mateix, el consistori farà arribar la seva posició a la Generalitat i demanarà que s’aixequi el tancament dels nostres centres d’estètica.

La setmana passada 16 establiments d’estètica de Berga van presentar un manifest on reivindicaven que no eren ni són “la causa de l’increment de casos” ni creen la interacció social que les noves restriccions volen evitar. Al comunicat, també recordaven que a Berga “hi ha molts professionals que es veuen afectats” per la restricció i que, darrere, “hi ha famílies que pateixen en l’àmbit laboral, econòmic i psicològic”. En aquest sentit, afegien que “tots hem de seguir mantenint la família, pagar hipoteques i d’altres despeses que, malauradament, no s’aturen”.

X