Gironella modifica el recorregut de la cavalcada de Reis per evitar aglomeracions a la vora del riu

L’Ajuntament de Gironella i la comissió de Reis han anunciat que mantenen la cavalcada del proper gener. Això sí, l’adaptaran per evitar aglomeracions a la vora del riu Llobregat, que és per on habitualment arriben els reis mags al municipi. La idea és modificar l’itinerari per acostar la cavalcada a la majoria de carrers i places del municipi.

Amb aquests canvis, l’organització pretén que “petits i grans puguin gaudir de la cavalcada des dels balcons, portals, o desplaçant-se a carrers molt pròxims” i, així, evitar les aglomeracions.

L’organització demana responsabilitat el dia de la cavalcada, evitant al màxim desplaçar-se al carrer per veure-la i que, sempre que sigui possible, se’n gaudeixi des de les finestres i balcons. La comissió publicarà el recorregut de la cavalcada a principis de gener a les xarxes socials de l’Ajuntament i a les cartelleres municipals.

X