Cinc idees de regal per a gent pràctica

A Can Triangle seguim compartint amb vosaltres idees de regal per als vostres amics i familiars. Avui, hem seleccionat cinc idees de regal per a persones pràctiques. I és que, ser útil i pràctic no està renyit amb ser també original!

Totes les idees estan disponibles en la nostra botiga. Vine a visitar-nos, per inspirar-te i trobar el regal ideal!

1- Barbacoes In & Out door

Un dels regals que més ens agraden a Conillas són aquells que estan pensats per compartir i gaudir en companyia d’amics i familiars. Per això, aquesta barbacoa Lotus Grill ens sembla un regal que a més de pràctic, està dissenyat amb molt estil. A més a més, pot fer ús d’ella durant tot l’any, ja sigui dins o fora de casa, ja que no fan fum, no necessiten foc, i són portàtils!

 

2- Per menjar a gust, estiguem on estiguem

La vida està per fer-la fàcil i senzilla, i això és el que aconseguiràs regalant aquesta bossa porta tuppers al seu destinatari. D’una banda, conserva la temperatura, és flexible, plegable, i té una butxaca interior. I, en obrir completament la seva cremallera, es converteix en unes estovalles. A més, és molt fàcil de netejar i amb una capa antitaques. Per menjar a gust, estiguis on estiguis.

3- Bosses de viatge

Aquest és el regal perfecte per a algú a qui li agradi tenir-ho tot ben organitzat. Com si es tractés d’un origami aquestes pràctiques borses de viatge s’obren convertint-se en una útil i resistent bossa fàcil de transportar i utitlitzar en el teu cotxe, cuina, o l’habitació dels nens. També és una excel·lent idea de regal pels més viatgers, ja que són totalment impermeables i d’una gran robustesa. Les hi ha de moltíssims colors i estampats, al gust del seu destinatari.

4-Versatilitat Vintage per a la llar

Un dels avantatges què té la decoració vintage és què es pot combinar amb qualsevol altre tipus de decoració, tot és qüestió de bon gust i estil. A Conillas ens encanta donar-li la màxima versatilitat als productes de decoració. Per això la nova col·lecció de galledes d’alumini estil vintage ens resulten tan atractives per donar-lis mil usos.

5- Una tassa amb disseny original

De vegades busquem el regal més original, i ens oblidem del toc personal. Regalar una tassa és una invitació a un cafè, un te , o una infusió, però també pot ser una invitació per ser original. Tria el disseny què més pugui agradar-li al seu destinatari i aconseguiràs un somriure a canvi. No regalis per regalar, dóna-li un toc personal a l’assumpte, i segur que acabes conquistant.

CAN TRIANGLE. Av. Pau Casals, 32. 08600 BERGA. Tel. 93 820 20 20. www.cantriangle.com

X