First Stop

Especial

Nou servei de psicologia al Berguedà

Nou servei de psicologia al Berguedà

La psicòloga Olga Massana Sánchez obre consulta a Gironella. Un nou servei arriba a la comarca amb sessions psicoterapèutiques per a adults, adolescents i parelles.

Més de 20 anys d’experiència

Massana té més de 20 anys d’experiència en el sector. Té consulta oberta a Artés des de l’any 2004 i a Manresa hi treballa com a psicoterapeuta des del 2000.

En qualsevol moment de la vida podem necessitar un cop de mà per gestionar diferents emocions o estats, un assessorament per fer front a diferents situacions:  angoixa, pors, adaptació als canvis (noves situacions familiars, laborals o mèdiques), estrès, acompanyaments al dol, dificultats de parella, trastorns d’alimentació, trastorns del son, dificultats sexuals, períodes de tristor, obsessions, addiccions…

En un espai psicològic també podem treballar: seguretat i autoestima, pressa de decisions i assertivitat, creixement personal, conèixer el nostre interior.  A l’espai psicològic de l’Olga Massana es treballa a nivell de pensaments i conductes per trobar eines per facilitar el nostre benestar i adaptar-nos al present i al futur.

La Psicologia ens ofereix un camí cap al benestar personal. El Psicòleg col·labora amb tu per seguir-lo

olga_massana_2

 

www.olgamassanapsicologia.cat

Carretera  Bassacs, 52 – 08680 Gironella

olgams@olgamassanapsicologia.cat

699 271 341

Sessions presencials i online

 

Article patrocinat

Comentaris