Especial

Serveis professionals especialitzats per a cada sector

Serveis professionals especialitzats per a cada sector

No importa el sector on es desenvolupi la nostra vida, sempre es necessitarà en algun moment l’assessoria, servei o recolzament d’un grup de professionals que ens ajudin a donar resposta a les situacions que se’ns presenten. Gràcies a això, no només es podran solucionar de manera efectiva diversos problemes, que en gran mesura solen ser de caràcter comercial o legal, sinó que també es continuarà amb el desenvolupament o consolidació de qualsevol projecte al què ens dediquem diàriament.  

Advocats en Dret de Família a Barcelona

Davant de situacions com divorcis, processos d’adopció, impugnacions de paternitat i molts altres que siguin de l’àmbit familiar, és important comptar amb el recolzament i assessorament d’un advocat de família. A Barcelona, Lawfam compta amb els millors professionals d’aquesta àrea.

No només estan formats per un equip d’advocats, també compten amb psicòlegs especialistes d’aquest àrea, que treballen sempre amb el principal objectiu de protegir la integritat, el benestar i l’interès dels menors d’edat involucrats als casos.

Amb atenció personalitzada i a mida de cada client, aquest grup pot donar resposta davant els tribunals i la jurisprudència del país, així com donar servei davant situacions que requereixin aplicar convenis i doctrines internacionals, fins aconseguir els millors resultats.

Andorra coma gran oportunitat per establir-se

Prendre la decisió d’obrir una empresa a Andorra ens aportarà una sèrie de beneficis que cal destacar, ja que és un dels països que ofereix un gran recolzament en dues àrees vitals: la fiscal i la legal per a aquelles persones que desitgin emprendre un nou negoci o consolidar-ne un.

S’estableixen règims especials sobre la base de tributació, reduccions d’impostos per nous negocis, exempcions per evitar doble imposició i altres que permeten certs avantatges a l’emprenedor en comparació a d’altres països europeus, tenint com exemple un impost màxim del 10%.

Per constituir una empresa o societat amb total transparència i legalitat, Andorra està lliure d’extensos processos burocràtics. A més a més, es presenta com una gran oportunitat per mudar-se, ja que el cost de vida és baix gràcies a la seva política fiscal que permet impostos baixos a l’any.

Traduccions per expandir les relacions comercials i turístiques

Barcelona, ciutat europea en constant creixement

Les traduccions i serveis lingüístics Barcelona tenen importants avantatges respecte l’economia de la regió, ja que gràcies a aquests es promouen i consoliden les relacions d’empreses de tota la ciutat dins de l’àmbit internacional i inclús és garantia de millora del turisme.

És important que aquests serveis siguin especialitzats en funció de l’àrea. En destaquem els més rellevants, com els de l’àmbit jurídic, comercial, mèdic, financer, llocs web, legal i administratiu; donant resposta professional i assertiva en cada àrea que es presenti.

Entre els serveis lingüístics més buscats i necessaris destaquen les locucions, subtitulacions de qualsevol producció, interpretació per a reunions diplomàtiques, revisió i correcció de textos, a més de la transcripció de suports d’àudio i audiovisuals.

Consolidació del sector turístic gràcies a professionals lingüístics

La indústria del turisme és una de les més consolidades al país i una de les seves principals característiques és la seva implicació multilingüe. Per això els serveis de traduccions sector turístic es presenten com una forma eficient de satisfer les necessitats de moltes de les empreses del sector.

Entre aquestes podem destacar cadenes hoteleres, agències de viatges i altres negocis, grans o petits, que per l’àrea on es desenvolupen han de donar resposta a nombroses situacions on l’idioma és preponderant per continuar consolidant-se i expandint-se.

Entre els formats que es poden oferir, on el servei de traduccions es presenta com un factor vital per al desenvolupament de la vida social i comercial, trobem els fullets publicitaris, comunicats de premsa, campanyes de màrqueting, butlletins, capacitats de reserva i moltes més.

 

Article patrocinat

Estic amb tu

Comentaris