Teatre Hivern 2021

Salut, Berga

Tanquen l’accés nord de l’Hospital Sant Bernabé

Tanquen l’accés nord de l’Hospital Sant Bernabé

L’accés nord de l’Hospital Sant Bernabé de Berga ha quedat tancat des d’aquest divendres, 25 de desembre. A partir d’ara, les persones que vulguin entrar al centre hauran de fer-ho per la porta principal, segons ha explicat l’hospital en un comunicat.

La pandèmia creix

Pel que fa a la situació epidemiològica, les darreres dades del centre apunten que hi ha 9 pacients amb diagnòstic de Covid-19. Durant aquesta última setmana han ingressat set pacients per Covid, s’han donat dues altes, hi ha hagut dues defuncions i s’ha produït un trasllat cap a un altre centre. Quant als professionals, actualment n’hi ha 7 amb diagnòstic de Covid-19 que segueixen en quarantena a casa.

coronavirus COVID-19 Hospital de Berga Hospital Sant Bernabé

Estic amb tu

Comentaris