L’Hospital Sant Bernabé de Berga ha hagut d’ingressar 16 pacients per Covid des del 30 de desembre

Situació delicada a l’Hospital Sant Bernabé. Des del 30 de desembre, el centre ha hagut d’ingressar 16 persones amb diagnòstic de Covid-19. A banda, ha hagut de traslladar quatre pacients que han vist com el seu diagnòstic es complicava i s’ha registrat una nova defunció. Ara mateix, segons les dades de l’hospital, hi ha 18 llits ocupats per pacients afectats pel virus.

Des del dia 29, al Berguedà s’han detectat 108 casos de coronavirus. Són 16 menys que la setmana anterior, però confirmen que el virus continua creixent. Prova d’això és que la velocitat de propagació es manté lleugerament per sobre d’1 (1,04). El risc de rebrot també es manté molt elevat als 620. Per municipis, a Berga s’hi ha detectat 59 positius els últims set dies; a Gironella, 12; a Puig-reig, 17; a Avià, 8; i a la Pobla, 7. La nota positiva és que, en general, els municipis més allunyats de la llera del Llobregat continuen en verd, sense casos.

 

X