Les notícies del dia de l’Aquí Berguedà, ara només a Telegram

A partir d’ara, l’Aquí Berguedà enviarà les notícies del dia per Telegram. WhatsApp ha canviat les condicions d’ús i l’Aquí Berguedà no podrà continuar fent el servei d’enviament diari de les notícies com feia fins ara. D’aquesta manera, el canal de WhatsApp de l’Aquí Berguedà, que ja comptava amb més de 400 subscriptors, deixa d’estar operatiu.

Però això no atura l’engranatge de l’Aquí Berguedà i Bífidus Produccions. Des d’aquest divendres, tots aquells lectors que ho vulguin podran seguir rebent, cada vespre, les notícies que durant tot el dia s’han publicat al portal web… Però, ara, a Telegram! El sistema per rebre els articles al teu mòbil és encara més senzill que l’antic de WhatsApp: n’hi ha prou entrant a l’aplicació (disponible per a iOS i Android), buscant ‘Aquí Berguedà’ i subscrivint-te al canal de forma totalment gratuïta, només amb un clic.

Si no tens l’aplicació, descarrega-te-la:

Si ja tens l’aplicació, subscriu-te al canal de l’Aquí Berguedà clicant AQUÍ.