‘Se han cargado a Mickey Mouse’ estrena videoclip, 40 anys després

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

‘Se han cargado a Mickey Mouse’ estrena videoclip, 40 anys després

És la cançó que els va convertir en una sensació arreu del país. El ‘Se han cargado a Mickey Mouse‘ dels Mercado Negro ja té videoclip. Gairebé quatre dècades després d’encapçalar les grans llistes d’èxit del país (1983), la banda ha saldat un deute que tenia amb el tema. N’han fet una versió renovada i l’han convertit en un videoclip.

“Avance informativo en la televisión, cortaron de improvisto la programación y dieron la noticia…”. Te’n recordes? Si no, ara hi ha un videoclip que et refresca la memòria.

Si tens problemes per veure’l, fes clic AQUÍ[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAlMjUlMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjI1MDAlMjIlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnd3dy55b3V0dWJlLmNvbSUyRmVtYmVkJTJGcGE1MkR0RGlWTVUlMjIlMjBmcmFtZWJvcmRlciUzRCUyMjAlMjIlMjBhbGxvdyUzRCUyMmFjY2VsZXJvbWV0ZXIlM0IlMjBhdXRvcGxheSUzQiUyMGNsaXBib2FyZC13cml0ZSUzQiUyMGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYSUzQiUyMGd5cm9zY29wZSUzQiUyMHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZSUyMiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Plànol del recorregut de la Mare de Déu de Queralt a Berga

La Comissió organitzadora del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt ha ideat el recorregut de la Mare de Déu pels carrers de Berga amb la voluntat de “fer que la Verge passi per gairebé tots els carrers de la ciutat”, tal com els mateixos organitzadors van expressar en la presentació del programa. En aquest sentit, la Comissió ha imprès 5.000 exemplars del plànol del recorregut, que ben aviat seran als comerços de Berga i que podeu trobar en aquesta mateixa notícia.

El plànol mostra 8 itineraris diferents que la Mare de Déu farà els dies 29 i 31 d’agost, i 1, 4, 5, 6 i 7 de setembre pels carrers de Berga.

[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_single_image image=”127974″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]