Un accident a la C-16, a l’alçada de Sant Jordi de Cercs, provoca cues de fins a 2km en tots dos sentits

Un accident a la C-16, a l’alçada de Sant Jordi de Cercs, ha obligat a tallar la carretera durant vint minuts i a donar pas alternatiu gairebé una hora. Un cotxe ha creuat el mig de la via quan anava en sentit nord. L’avís s’ha rebut a les 12.20h i el Servei Català de Trànsit ha tallat la carretera uns 20 minuts. Després, s’ha donat pas alternatiu.

Segons ha informat el propi SCT a l’Aquí Berguedà, hi ha hagut retencions d’entre 1 i 2 quilòmetres en dos sentits de la marxa, tot i que un punt més llargues en sentit nord. Malgrat tot, no hi havia massa trànsit i la normalitat s’ha pogut restablir cap a quarts de 2 del migdia sense massa problemes.

El conductor del vehicle accidentat ha resultat ferit lleu.

 

 

 

X