El conte d’Edgar Allan Poe que es va gravar als anys 80 a Radio Berga però que mai es va emetre

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

El conte d’Edgar Allan Poe que es va gravar als anys 80 a Radio Berga però que mai es va emetre

Document radiofònic inèdit. S’ha recuperat la versió dramatitzada del popular conte El Barril d’Amontillat, d’Edgar Allan Poe, que Ramon Sala Bonet i Jaume Fíguls Casas van enregistrar per Ràdio Berga als anys 80. La peça mai es va emetre perquè ningú la va editar. Ara, però, s’ha pogut recuperar i digitalitzar, afegint-hi música i efectes de so.

A la peça s’hi pot escoltar la veu de Ramon Sala Bonet, que va morir el 2007. A Sala se’l considera un dels pares de la radiodifusió a Berga des de la dictadura. Va ser director i locutor de l’emissora que va emetre amb el nom de Ràdio Berga des de finals dels 50 i, de fet, ja al maig del 1955, va locutar la primera transmissió de la Patum.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZvcGVuLnNwb3RpZnkuY29tJTJGZW1iZWQtcG9kY2FzdCUyRmVwaXNvZGUlMkY0aEwwRmNTMUlkVXdnMHlITW43MkVVJTIyJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAlMjUlMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjIyMzIlMjIlMjBmcmFtZWJvcmRlciUzRCUyMjAlMjIlMjBhbGxvd3RyYW5zcGFyZW5jeSUzRCUyMnRydWUlMjIlMjBhbGxvdyUzRCUyMmVuY3J5cHRlZC1tZWRpYSUyMiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]