Intervenen a l’entrada del polígon de la Valldan per evitar inundacions en cas d’aiguats

L’Ajuntament de Berga ha arranjat un tram de col·lector de la xarxa de sanejament d’aigües residuals del Polígon Industrial de La Valldan. Es tracta d’una avaria detectada durant una inspecció a la xarxa situada a la rotonda d’accés del polígon.

Es preveu que aquesta reparació minimitzi l’acumulació d’aigua que s’observa a l’entrada del polígon cada vegada que hi ha un aiguat intens. Des de fa força anys, és habitual que la C-26 presenti petites inundacions al voltant de la rotonda d’entrada al polígon. En ocasions, l’acumulació d’aigua fins i tot ha obligat a tallar la circulació.

L’obra ha estat executada per l’empresa Pasquina S.A. per un import previst d’uns 5.959,25 euros. Aquesta actuació és una nova inversió de l’Ajuntament de Berga al polígon, però queda fora de les que s’incloïen al projecte de modernització executat fins fa poques setmanes per un import d’un milió d’euros, gairebé finançats íntegrament per la Diputació de Barcelona.

 

 

X