Els Mossos detenen dues dones per robar joies i diners d’un pis d’Avià

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Berga van detenir ahir, dijous, dues dones de 33 i 30 anys, veïnes de Roda de Ter (Osona), com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb força.

El passat 3 de març un veí d’Avià, de 85 anys, va denunciar un furt dins de casa seva. Segons la víctima, estava trastejant al garatge quan una dona va trucar al timbre i li va dir que buscava feina de netejadora. La víctima es va interessar per l’oferta de la senyora ja que necessitava algú que l’ajudés. Li va obrir la porta i li va ensenyar el pis.

Després de mitja hora observant l’interior del domicili la dona li va dir que tenia pressa i va marxar. Tot seguit l’home va sortir a fer uns encàrrecs i quan va tornar es va trobar l’habitació regirada. Va trobar a faltar joies i diners.

Arran de la denúncia es va obrir una investigació que va permetre identificar a les presumptes autores del robatori. Es tractava de dues dones conegudes policialment per altres fets similars. Van ser localitzades i detingudes ahir, 25 de març, a Vic.

Les detingudes, que tenien antecedents, van quedar en llibertat el mateix dia després de declarar a comissaria, amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerides.

X