Mor un veí de Casserres en quedar atrapat per un camió grua a Manresa

Un treballador ha mort aquest dimarts al matí a Manresa en quedar atrapat per un camió grua que estava manipulant, segons han informat fonts policials. L’accident ha tingut lloc cap a les 8.30 hores al carrer Castelladral, al polígon industrial dels Dolors de Manresa. L’home, de 41 anys i veí de Casserres, era treballador d’Ampans. Des de la fundació, en un comunicat, han lamentat “amb profunda tristesa” els fets. Han convocat per dimecres, a les 11 del matí, cinc minuts de silenci a tota l’entitat en senyal de dol.
Segons han informat els Mossos, han rebut l’avís a les 8.34 h. Fonts d’Ampans han explicat que l’empleat manipulava la grua d’un camió de recollida selectiva a l’interior d’una nau. Per causes que s’estan investigant ha quedat atrapat entre el braç i la cabina de la grua.
Els Bombers de la Generalitat han excarcerat l’home, però, tot i la ràpida actuació dels serveis d’emergències, no han pogut fer res per salvar-li la vida. Al lloc dels fets s’hi han traslladat diverses patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques.
Els Mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa i del Departament d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.
Des d’Ampans han indicat que el vehicle era nou, en funcionament des de feia només cinc mesos, i que tenia totes les revisions en regla. La darrera s’hauria fet aquest mes de maig.

X