Olvan dona a Creu Roja els 1.580 euros de benefici de la Festa de Sant Sebastià

1.580,41 euros. És el superàvit de la Festa de Sant Sebastià, a Olvan, i ha anat a parar íntegrament a Creu Roja Berguedà. La festa d’aquest any es va poder tirar endavant, malgrat que es va escaure en ple confinament municipal i amb uns indicadors disparats. Per tant, només es va fer per a la gent del poble i es van eliminar els actes a l’Ateneu, per evitar aglomeracions. El que sí que es va mantenir és l’acapte que es fa al poble uns dies abans de la festa i el dinar que les voluntàries van repartir porta a porta.
Això sí, tot i els esforços per adaptar la festa, no es van poder fer tots els actes i això ha propiciat un volum de despeses menor i la gran notícia: pràcticament els mateixos ingressos, perquè l’aportació dels veïns va ser pràcticament igual a l’habitual. El resultat és un superàvit de 1.580 euros que, tal com es va acordar amb els voluntaris, aniran a parar a una entitat que treballi per les persones més necessitades de la comarca.
L’entitat escollida ha estat Creu Roja Berguedà, que treballa per garantir l’alimentació infantil a totes les famílies i també materials com bolquers, higiene i altres elements indispensables per al creixement dels més petits.

X