Puig-reig crea una aplicació per posar les coses fàcils als turistes que visiten el municipi

L’Ajuntament de Puig-reig estrena una aplicació al mòbil per potenciar el turisme al municipi. Aquesta app és una de les accions del Pla de Dinamització del Turisme a Puig-reig, aprovat a finals del 2020 per l’Ajuntament. Ara, en col·laboració amb l’empresa Catexperience, inicia el desenvolupament d’accions per a la promoció del turisme del poble.
La principal novetat d’aquest pla és la creació de l’app mòbil “Turisme a Puig-reig”, disponible per Android i iOS. Aquesta aplicació pretén acompanyar el visitant durant la seva estada al municipi. A més de ser una guia turística de Puig-reig, també ajudarà a l’usuari a descobrir el poble i els seus recursos turístics, amb tota la informació d’interès.
L’app permet la navegació en directe, eina molt útil per a la pràctica d’activitats a la natura i el guiatge in situ del turista. També permet navegar i consultar tota la informació encara que no es disposi de cobertura, sempre que s’hagi activat anteriorment en un punt Wi-Fi. Això permet que els visitants internacionals que no disposin de dades mòbils puguin gaudir del municipi com la resta de turistes.
Una altra novetat que l’Ajuntament ha inclòs al seu pla és l’ampliació del contingut del web. El nou espai web identifica cada una de les experiències, activitats i recursos turístics del municipi segons la seva temàtica: orígens rurals, històrics, industrials o naturals. Aquest nou espai pretén inspirar al visitant a organitzar la seva estada, motivant la reserva activa d’activitats i experiències a la zona.
Aquesta campanya de promoció es complementa amb una extensa redacció de continguts de tots aquells recursos turístics que es troben al municipi: des de recursos històrics com la història templera, passant pel turisme industrial de les colònies tèxtils i arribant fins al turisme rural com els camps de blat, que permeten descobrir el veritable paisatge rural de la Catalunya Central.
Aquests continguts i les noves propostes de promoció s’aniran desglossant a través del web i del compte turístic municipal d’Instagram.

X