El Rebrot torna a Berga

[ACTUALITZACIÓ 20.45 H 13/07]  L’organització del Rebrot ha decidit suspendre els actes de divendres i només manté la seva participació en els actes de l’aplec del Pi de les Tres Branques. MÉS INFO
 
L’aplec del Rebrot es manté dempeus. L’organització ha anunciat en les últimes hores que continua disposada a portar l’aplec a Berga aquest cap de setmana, malgrat que les dades epidemiològiques creixen a ritme vertiginós i fan plantejar al Govern endurir les restriccions vigents.
El Rebrot serà, però no com estava plantejat inicialment. En un comunicat, els organitzadors avancen que conservaran bona part dels actes, però els distribuiran en divendres, 16 de juliol, i en l’aplec del Pi de les Tres Branques de diumenge, dia 18.
Al llarg de la setmana, diuen, anunciaran la programació final i les mesures que caldrà respectar per evitar la propagació del virus. La gran novetat és que el nou Rebrot serà gratuït i, per tant, l’organització tornarà els diners a totes les persones que ja havien comprat l’entrada.

20 anys del Rebrot

Aquest any se’n celebren 20 de l’aplec del Rebrot. Els organitzadors asseguren que “no s’ho poden jugar tot com els macrofestivals”, perquè són “un aplec juvenil autogestionat i apolític”, però defensen que creuen en “models d’oci alternatius, basats en la consciència, la lluita i la cultura popular”.
I precisament per això continuen decidits a fer el Rebrot. Serà diferent, però serà. I això, per qui ho organitza és un cop de puny sobre la taula: “Hi ha vida més enllà dels macrofestivals nocturns”.