La fàbrica de Cal Metre de Gironella, a l’últim videoclip de l’exconcursant d’Operación Triunfo Raoul Vázquez

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

La fàbrica de Cal Metre de Gironella, a l’últim videoclip de l’exconcursant d’Operación Triunfo Raoul Vázquez

El darrer videoclip de Raoul Vázquez (Montgat, 1997) s’ha gravat, en part, a Gironella. La fàbrica de Cal Metre és un dels escenaris del senzill ‘Caníbales’, amb el qual l’exconcursant d’Operación Triunfo fa un salt al pop-reggaeton i presenta candidatura per ser un dels temes estrella de les discoteques, quan puguin tornar a obrir portes. En aquesta ocasió, Vázquez ha sumat esforços amb l’artista Hektor Mass.
Raoul Vázquez va ser el setè expulsat de l’edició del 2017 del conegut concurs de televisió. Era la primera edició del programa des del seu retorn a TVE. La va guanyar Amaia Romero, però en van sortir talents com el mateix Raoul Vázquez, Aitana Ocaña, Alfred García, Ana Guerra, Luis Cepeda o Lola Índigo (aleshores encara coneguda com a Mimi Doblas).
Si tens problemes per veure el videoclip, fes clic AQUÍ[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAlMjUlMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjI1NTAlMjIlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnd3dy55b3V0dWJlLmNvbSUyRmVtYmVkJTJGaWVZd2tGTC1XSDglMjIlMjB0aXRsZSUzRCUyMllvdVR1YmUlMjB2aWRlbyUyMHBsYXllciUyMiUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIyMCUyMiUyMGFsbG93JTNEJTIyYWNjZWxlcm9tZXRlciUzQiUyMGF1dG9wbGF5JTNCJTIwY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlJTNCJTIwZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhJTNCJTIwZ3lyb3Njb3BlJTNCJTIwcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlJTIyJTIwYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuJTNFJTNDJTJGaWZyYW1lJTNF[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]