Denuncien 20 persones per trencar el cadenat i accedir al parc del Lledó la nit de divendres a dissabte

Aquest cap de setmana la Policia Local de Berga ha identificat una vintena de persones per trencar el cadenat del parc del Lledó i accedir al recinte de nit, mentre estava tancat. Va ser la nit de divendres a dissabte i l’Ajuntament ja ha anunciat a través d’una piulada a Twitter que les vint persones identificades seran denunciades.
Així mateix, l’Ajuntament ha explicat que durant tot el cap de setmana es van produir nombroses queixes pel soroll en diversos punts de la ciutat. Els agents de policia també van trobar diversos desperfectes a la ciutat.
Per tot plegat, l’Ajuntament demana als ciutadans que respectin el descans del veïnat, així com els carrers, parcs i places de la ciutat. També insisteixen a demanar responsabilitat per evitar conductes que impliquin risc de contagi.