Puig-reig inicia les obres del parc central, el nou espai verd del municipi

L’Ajuntament de Puig-reig ha iniciat aquesta setmana les obres del parc central de Puig-reig, el nou espai verd del municipi a tocar de la plaça Nova. El parc central és un dels projectes destacats de l’equip de govern d’aquest mandat i té l’objectiu de dotar d’un espai verd urbà a l’interior del poble, amb la voluntat d’oferir als veïns un indret d’esbarjo, descans i passeig en un entorn natural.
Aquest any s’iniciarà la primera fase del projecte, amb un cost de 104.000 euros. Primerament, s’ha realitzat una trobada informativa amb els veïns amb la voluntat d’obrir el projecte a la població i conèixer-ne la seva opinió, així com rebre propostes o possibles canvis. Ara s’han iniciat les primeres actuacions consistents en la retirada de la vorera que queda a la banda del passeig de la Via, després que fa uns mesos ja es retiressin els arbres morts d’aquesta zona, i alguns potencialment perillosos.
El regidor d’Obres i Serveis, Jesús Subirats, es mostra satisfet que el projecte comenci a veure la llum. Aquesta setmana ja s’ha avisat als veïns que, durant l’estiu romandrà tancada la vorera a tocar de la zona on es construirà el nou espai verd. Aquest tancament suposarà que per accedir a la zona del CAP, s’hagi de fer per l’altra banda del carrer. Els vehicles hi podran continuar accedint sense problemes.
El nom s’escollirà a través d’un procés participatiu entre la població de Puig-reig amb l’objectiu que se’l puguin sentir seu també amb la nomenclatura del nou espai.

X