L’Ajuntament de Puig-reig denuncia incivisme al municipi

L’Ajuntament de Puig-reig ha denunciat en un comunicat el seu malestar davant dels comportaments incívics que durant les darreres setmanes pateix el municipi. Sorolls, crits, música molt alta i destrosses al mobiliari urbà, que es produeixen al vespre o altes hores de la matinada.
Des del consistori intenten fer front a aquesta problemàtica amb l’equip de vigilants locals, amb els Mossos d’Esquadra i, fins i tot, intentant dialogar amb alguns dels causants. Però “aquests intents no produeixen tots els resultats esperats”.

incivisme_puigreig_agost_2021_2

Algunes de les bretolades que ha patit el municipi les darreres setmanes | AJUNTAMENT DE PUIG-REIG

Al juliol, l’Ajuntament va aprovar l’ordenança de civisme i convivència ciutadana que permetrà castigar amb sancions importants a les persones identificades causants d’aquests actes. Malgrat això, els punts on s’efectuen aquests actes són nombrosos i els efectius humans de què disposen tant al municipi com a la comarca són escassos. Per aquesta raó, des del consistori “apel·len a la responsabilitat de tots: de les famílies, si els causants són menors, i dels mateixos responsables, si són majors d’edat. Només es demana l’empatia necessària per poder conviure agradablement tots plegats”.