Santa Maria de Lillet es torna a omplir de cultura

El monestir de Santa Maria de Lillet s’obre durant el mes d’agost amb una programació cultural que convida a visitar-lo. Civitas Cultura ha presentat la programació d’aquest estiu, que s’emmarca dins la 2a Biennal del Romànic Berguedà.

Tres concerts

El tret de sortida serà aquest divendres (13 d’agost) amb el concert de la Cobla Mitja Lluna, amb un repertori de música sacra catalana i danses mogudes del renaixement. El 20 d’agost arribarà el torn de l’Orquestra Sincrònica, que oferirà un espectacle que va del tango a la música persa i balcànica. I per acabar, el 27 d’agost, el conjunt Men in Swing farà un recorregut per la història del swing, emulant les grans bandes de l’època daurada del jazz i el claqué.
L’entrada als concerts té un preu de 8 euros, però també s’ofereix la possibilitat d’adquirir abonaments. Es poden comprar anticipadament a l’Ajuntament de La Pobla de Lillet (93.823.60.11) o a l’oficina de turisme (687.99.85.41)

Exposició Imatges que pregunten

També es podrà visitar l’exposició fotogràfica de Joan Ribera, Imatges que pregunten. Es tracta d’una selecció de fotografies d’espais patrimonials, paisatges i gent de La Pobla de Lillet, que comparteixen espai amb una impressionant aranya penjada a l’absis, obra de Cesc Serrat.

Visites guiades

Els dissabtes d’agost també hi haurà la possibilitat de fer visites guiades, conduïdes per l’historiador Joan Busoms, que descobrirà la desconeguda història del monestir.

X