La Retrotrobada trenca fronteres i arriba més enllà de Berga

La marxa cicloturista organitzada pel Club Esquí Berguedà aplegarà el cap de setmana del 4 de setembre centenars de ciclistes a la capital berguedana.
Les activitats traspassaran fronteres i arribaran més enllà de Berga. El tret de sortida serà dijous dia 2 de setembre al restaurant 1901 de la colònia Vidal, amb un torneig del joc de taula ciclista “FLAMME ROUGE”, música i ambient retro.

El divendres 3 de setembre arrencarà amb una novetat: la PORTAL ATTACK KIDS, a la zona del pavelló de Suècia, on nens de 6 a 14 anys realitzaran una cursa per eliminatòries emulant la Portal Attack dels grans. També hi haurà un petit circuit per als més petits amb Push Bikes i Food Track per als més grans.

El dia 4 de setembre al matí arribarà la marxa ciclista amb bicis retro (canvi al quadre, pedals no automàtics i enfundat del fre per fora del manillar) d’uns 45 quilòmetres i amb esmorzar a Cal Metre, a Gironella. A la tarda, exhibició de trialsin a la plaça de la Pietat, una food track a la plaça de Santa Magdalena i obertura d’antics negocis a l’antiga artèria comercial de Berga per als més curiosos. I al vespre el plat fort: PORTAL ATTACK, retransmesa en directe per Televisió del Berguedà i la Xarxa de Televisions Locals, i fi de festa amb el grup Format 3, al local dels castellers de Berga.

X