Una masterclass de ioga al parc del Lledó recollirà diners per millorar la vida de les persones amb càncer

Serà aquest dissabte, 18 de setembre, a dos quarts d’11 del matí i l’organitza l’AECC-Catalunya contra el Càncer

Dissabte solidari a l’amfiteatre del parc del Lledó. La seu local de Berga de l’Associació Espanyola Contra el Càncer – Catalunya contra el Càncer organitza una masterclass de ioga solidària a dos quarts d’11 del matí (10.30 h). L’objectiu és donar a conèixer els beneficis de la pràctica del ioga, animar a la gent a portar una vida activa i saludable i, sobretot, recollir diners per millorar la vida de les persones amb càncer i els seus familiars.

Per participar en la jornada, cal inscriure’s AQUÍ. En cas de pluja l’activitat es traslladarà a l’edifici de la Salle, als peus del parc del Lledó.

68 anys lluitant contra el càncer

L’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) és l’entitat de referència a l’Estat en la lluita contra el càncer des de fa 68 anys. L’associació dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Espanya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari.

L’AECC integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer.

Avui en dia, és l’entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer amb 79 milions d’euros destinats a 400 projectes de recerca. Estructurada en 52 seus provincials, i present en més de 2.000 localitats espanyoles, compta amb gairebé 30.000 persones voluntàries, més de 500.000 socis i més de 1.000 professionals. Durant el 2019, l’AECC ha atès a 318.264 persones afectades per la malaltia.

X