Rescaten en helicòpter una dona de 69 anys accidentada mentre caminava per la muntanya a Castellar del Riu

Els testimonis han alertat els serveis d’emergències que l’accidentada tenia una cama trencada

Nou incident a la muntanya, al Berguedà. Aquest migdia l’helicòpter dels GRAE de Bombers ha hagut de rescatar una dona de 69 anys accidentada a Castellar del Riu. Anava amb un grup de quatre persones i les acompanyants han estat qui ha avisat els cossos d’emergències.

Els testimonis de l’accident han apuntat que la dona tenia una cama trencada i, un cop allà, els cossos de rescat ho han confirmat. Se l’han emportat en helicòpter a Berga i, des d’allà, se n’ha fet càrrec el SEM.

L’avís s’ha rebut a les 14.16 h del migdia i l’helicòpter dels GRAE ha arribat al lloc dels fets, a Castellar del Riu, al cap de vint-i-dos minuts, a les 14.38 h. Fonts del SEM han confirmat a l’Aquí Berguedà que, un cop a l’heliport de Berga, l’accidentada ha estat traslladada a l’Hospital Sant Bernabé en estat menys greu.

X