Els esquís de fusta de la Pobla de Lillet, finalistes als Premis Nacionals d’Artesania

Oriol Baró, fundador de Liken Skis, és un dels tres finalistes del certamen en la categoria d'Emprenedoria

L’empresa Liken Skis, de la Pobla de Lillet, és una de les tres finalistes dels Premis Nacionals d’Artesania en categoria d’Emprenedoria. Es tracta de l’única marca d’esquís de fusta nascuda al Pirineu. Fan els esquís a mà, a mida de qui els sol·licita i ajustats a les seves aspiracions a la neu.

Els guanyadors dels Premis Nacionals d’Artesania es donaran a conèixer a finals d’any en una gala al Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç. Oriol Baró, el fundador de Liken Skis, competirà per la categoria d’Emprenedoria, juntament amb Carla Barral Martínez, dedicada a la joiera i bijuteria a la Corunya, i Minia Banet, dedicada al brodat a Santiago de Compostel·la.

La història de Liken Skis

Després d’anys d’estudi del mercat dels esquís, l’Oriol Baró es decideix a crear la seva pròpia empresa i a fer esquís de fusta que lliguin la passió per la muntanya amb l’artesania i l’enginyeria. Des d’aleshores, l’Oriol es dedica a fer esquís a mida, amb productes de qualitat, treballats tecnològicament, absolutament artesanals i connectats amb la natura.

X