Xavi Tomasa, subcampió de Catalunya de marató

A notícia per setmana. Aquesta vegada el berguedà Xavi Tomasa s’ha proclamat subcampió de Catalunya de marató. Ho ha fet a la Marató d’Empúries, a l’Empordà, rebaixant quatre minuts la seva millor marca en la distància, i malgrat haver de córrer en solitari des del quilòmetre 14 en una prova que es va trencar des de bon principi.

Tomasa va travessar la línia d’arribada amb un temps de dues hores, 31 minuts i 6 segons, només per darrere de Carles Montllor, que és el nou campió de Catalunya de la disciplina. Montllor va arribar amb uns 9 minuts i mig de marge respecte a Tomasa. I Jorge Juan Mendoza va completar el podi a més d’11 minuts de l’atleta de Berga.

Després de la segona posició a Empúries i només una setmana més tard de fer marca personal a la Mitja de Barcelona, Tomasa s’agafa uns dies de descans i tanca un octubre per emmarcar.

X