Els pacients ingressats a l’hospital de Berga ja poden tenir un acompanyant tot el dia

L’hospital activa a partir de dimecres la fase 1 del protocol d’accessibilitat per la millora dels indicadors epidemiològics

A partir d’aquest dimecres, 27 d’octubre, els pacients no Covid ingressats a l’Hospital Sant Bernabé de Berga podran tenir un acompanyant durant les 24 hores del dia. Aquest acompanyament es podrà repartir entre dues persones, però caldrà que siguin sempre les mateixes durant tot l’ingrés. El canvi es deu a l’activació de la fase 1 del protocol d’accessibilitat, que permet relaxar les restriccions a conseqüència de la millora dels indicadors epidemiològics.

Altres canvis respecte a la situació actual són que les persones que s’hagin de visitar a consultes externes poden anar-hi amb un acompanyant i el mateix a urgències. A la planta Covid les visites continuen restringides a finals de vida i casos excepcionals. I l’ús de la mascareta continua sent obligatori en tot moment.

X