Grau Franch torna a fer podi i s’assegura el tercer lloc final a la Copa Catalana de Trial de Nens

Grau Franch continua instal·lat al podi de la categoria Aleví+8 Benzina de la Copa Catalana de Trial de Nens. Aquest cap de setmana el pilot de Gironella ha estat tercer al Trial de Corbera, suma 16 punts més a la general i s’assegura la tercera posició final al campionat.

Abans de la prova, Franch tenia 32 punts de marge respecte a Silvestre Ginferrer, el quart classificat. Per assegurar-se la tercera posició final, en tenia prou quedant per davant de Ginferrer o bé evitant que el rival fes 7 punts més que ell. I ho ha aconseguit: Franch ha estat tercer i Ginferrer, quart, de manera que la distància entre tots dos és ara de 35 punts, quan en queden només 25 en joc.

Per davant de Franch, continua el frec a frec entre Arnau Arias i Gael Hernández, que s’ho jugaran tot a l’última ronda del certamen. A Corbera ha guanyat Arias, que recupera el liderat, tot i que només té un punt de marge respecte a Hernández. A Aitona, el 5 de desembre, hi haurà el desenllaç final.

X