Els Mossos intercepten 18.400 euros de marihuana i haixix en un control a la C-16 a Berga

Dues persones de nacionalitat francesa els transportaven en un vehicle cap a França, però els agents de la policia catalana els van aturar a Berga i van frustrar el pla

Els Mossos d’Esquadra van interceptar la nit de dilluns a dimarts uns 18.400 euros de marihuana i haixix en un control a la C-16, a l’altura de Berga. Dues persones de nacionalitat francesa els transportaven en un vehicle cap a França, però els agents de la policia catalana els van aturar a Berga i van frustrar el pla.

Fonts dels Mossos han explicat a l’Aquí Berguedà que, en obrir el cotxe, els agents ja es van adonar que feia molta olor de marihuana. Per això van escorcollar el vehicle i van trobar-hi diferents pots i bosses amb droga. En total, van interceptar 3,6 quilos de marihuana, 1,8 grams d’haixix, 450 euros i 4 telèfons mòbils. Segons la policia, la substància intervinguda té un valor d’uns 18.400 euros al mercat il·lícit.

Al cotxe hi anaven dos francesos. El conductor, de 28 anys, ha ingressat a presó. I el copilot, de 16 anys, ha estat traslladat a la Fiscalia de Menors.

X