El JAB portarà quatre equips berguedans al campionat d’Espanya de cros per clubs

El JAB serà un dels grans protagonistes del campionat d’Espanya de cros per clubs, que es disputarà el tercer cap de setmana de novembre (els dies 19, 20 i 21) a Sevilla. El club d’atletisme de Berga va aconseguir el bitllet directe per disputat l’estatal en les actuacions brillants que van fer els atletes de l’entitat al campionat de Catalunya que es va fer el cap de setmana de Tots Sants a Calonge, al Baix Empordà.

A Calonge s’hi van aconseguir set medalles. Tant el masculí com el femení absoluts van aconseguir llocs de podi que, automàticament, els donaven accés a l’estatal: el masculí va ser segon i el femení va poder pujar al tercer calaix. A banda, el JAB també s’ha guanyat el dret de participar en l’estatal en les categories de relleus mixtes i sub-23 femení.

Així, el tercer cap de setmana de novembre, hi haurà fins a 17 atletes defensant els colors del JAB al campionat d’Espanya. Són aquests:

RELLEUS MIXTES

1- Pol Raich
2- Vanessa Chirveches
3- Lluis Camprubi
4- Marta Palau

SUB23 FEMENÍ

1- Carla Esclusa
2- Ariadna Arisó
3- Ariadna Garcia
4- Gemma Santacreu

ABSOLUT FEMENÍ

1- Susagna Rodriguez
2- Nuria Cascante
3- Lidia Pons
4- Anna Garcia

ABSOLUT MASCULÍ

1- Genaro Pizarro
2- Victor Aguilera
3- Roger Comellas
4- Oscar Rodriguez
5- Marc Garcia

Tots ells hi aniran acompanyats d’un equip tècnic format pels entrenadors Alfonso López i Jordi Hernando, i el delegat Guillem Portell. La cursa es podrà seguir en directe pel canal de televisió Teledeporte durant tot el cap de setmana.

X