Capturen “la truita més gran de Catalunya” al canal de Berga

L'animal mesura 95 centímetres i posteriorment va ser alliberada a la cua de l'embassament de La Baells

La truita de 95 centímetres. CEDIDA

S’ha pescat a Berga la truita més gran de la història de Catalunya. Va ser el setembre al canal industrial. Segons la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting (FCPEC), mesurava 95 centímetres i es tractaria de l’exemplar més gran del que es té notícia a Catalunya.

La captura la van fer els operaris de Forestal Catalana, molt acostumats a tasques de salvament i rescat de peixos als rius, basses i canals. La captura es va fer amb pesca elèctrica i posteriorment l’exemplar es va alliberar al riu Llobregat a la cua de l’embassament de La Baells.

Un operari de Forestal Catalana amb l’exemplar de truita de 95 centímetres. CEDIDA
X