El berguedà Lluís Gonfaus, subcampió d’Espanya d’enduro

Dos tercers llocs a Antas, a Almeria, serveixen al pilot de Berga per mantenir la segona posició que ja tenia abans de l'última cita de la temporada

Lluís Gonfaus ja és subcampió d’Espanya d’enduro. Aquest cap de setmana s’han disputat les dues últimes proves del certamen, a Antas (Almeria) i el pilot berguedà ha certificat la segona plaça que ja posseïa abans de la cita.

La general final reflecteix que Gonfaus ha quedat a 30 punts clavats del seu company d’equip, el també català Albert Fontova, que és el campió de la categoria, Júnior 125 cc 2T. Per darrere, Oriol Roca ha completat el podi, a 50 punts justos de Gonfaus.

A Antas, Gonfaus ha estat tercer en les dues jornades. La primera de les proves (la penúltima del campionat) la va guanyar Albert Fontova, mentre que la segona (la cloenda del campionat) va ser per a Alex Puey. Val a dir que aquesta última jornada va ser ajustadíssima: entre Puey, el guanyador, i Gonfaus, que va ser tercer, només hi va haver 38 segons. Entremig, el campió, Fontova, va quedar a 26 segons de Puey i amb 10 de marge respecte al pilot de Berga.

Premi a la regularitat

El subcampionat de Gonfaus torna a ser un premi a la constància. El pilot de Berga ha participat en totes les proves del campionat i en cap d’elles ha baixat del podi. Va ser segon a Sitges, va fer dos segons lloc a Lalín, va calcar el resultat a Infiesto, va combinar un tercer i un segon lloc a la Torre d’Oristà i ha acabat la temporada amb dos tercers llocs a Antas.

X